Nozares jaunumi

Baltkrievijas transporta nedēļas ietvaros atklāj izstādi „Transports un loģistika”

Otrdien, 7.oktobrī, Baltkrievijas transporta nedēļas ietvaros notika izstādes „Transports un loģistika” atklāšana, kurā ar uzrunu piedalījās arī Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Reimanis.

 Atklājot izstādi, U.Reimanis viesus aicināja apmeklēt Latvijas nacionālo stendu, kurā piedalās 30 tranzīta un loģistikas uzņēmumi no Latvijas.

U.Reimanis atzīmēja, ka jau astoto gadu notiekošā izstāde ir kļuvusi par nozīmīgu platformu pārrunām ar biznesa partneriem, kā arī jaunu kontaktu dibināšanai.

„Latviju un Baltkrieviju vieno konstruktīvas un lietišķas attiecības. Starp abām valstīm notiek regulāras tikšanās dažādos formātos. Pateicoties izdevīgajam ģeogrāfiskajam izvietojumam transporta un tranzīta sektors ieņem būtisku lomu abu valstu ekonomikās. Vēl jo vairāk - Latvija un Baltkrievija atrodas nozīmīgās transporta artērijās, apkalpojot lielus kravas apjomus ne tikai virzienā no Austrumiem uz Rietumiem, bet arī no Ziemeļiem uz Dienvidiem,” uzrunājot klātesošos, pavēstīja U.Reimanis.

Baltkrievijas transporta nedēļas ietvaros trešdien notiks starptautiskās transporta konferences plenārdiskusija, kurā tiks apspriesta tēma par Baltkrievijas transporta sektora konkurētspējas palielināšanu, un tajā uzstāsies arī U.Reimanis.

Savukārt ceturtdien notiks Baltkrievijas – Latvijas atpaļā galda diskusija „Baltkrievijas un Latvijas sadarbība transporta un loģistikas jomā”, kurā piedalīsies Latvijas Republikas Satiksmes ministrs Anrijs Matīss.

Baltkrievijas transporta nedēļa Minskā norisinās no š.g. 6. līdz 9.oktobrim.

Avots: www.sam.gov.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv