Kravu pārvadājumi un COVID 19

Jaunie ierobežojumi neskars kravu pārvadājuma un loģistikas nozari

Jaunie ierobežojumi neskars kravu pārvadājuma un loģistikas nozari

Pastiprinoties ierobežojumiem Covid-19 straujās izplatības dēļ, pārmaiņas ir ietekmējušas vairākus uzņēmumus Latvijā. Kravu pārvadājumu un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo darbība nav apstājusies un, kā sacīja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP), tad gadījumā, ja valdība lemtu par vēl stingrāku ierobežojumu ieviešanu, kravu pārvadājumi, pasta un sakaru pakalpojumi tiks turpināti jebkuros apstākļos.

Ceturtdien preses konferencē Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) paziņoja - ja desmit dienu laikā nemainīsies epidemioloģiskā situācija, būs jāievieš plaši pārvietošanās ierobežojumi. Pēc Linkaita sacītā, transporta nozare reaģē uz pārmaiņām pārvadājumu pieprasījumā un, attiecīgi, tam piemērojas.
"Sabiedriskā transporta pakalpojumus turpinām nodrošināt, jo darbavietās ir jānokļūst tiem darbiniekiem, kuri savus pienākumus nevar veikt attālināti, piemēram, medicīnas darbinieki, operatīvo dienestu darbinieki, pārdevēji un tamlīdzīgi," teica satiksmes ministrs.

Linkaits atgādināja, ka pašlaik gan valsts sektorā, gan privātās uzņēmējdarbības jomā ir noteikta skaidra prasība strādāt attālināti ikvienam, kurš to var, lai samazinātu vīrusa izplatīšanās riskus. Samazinoties pasažieru skaitam, tur, kur tas ir pamatoti, varētu tikt pārskatīts reisu skaits, bet sabiedriskā transporta sistēmai kā cilvēku pārvietošanās asinsritei ir jāturpina darboties.

Jau ziņots, ka Covid-19 izplatības ierobežošanai valdība ceturtdien lēma par stingrāku ierobežojumu ieviešanu. Ierobežojumi būs spēkā trīs nedēļas - līdz 11.janvārim un tie neskars iedzīvotāju pārvietošanās brīvību. Ierobežojumi attieksies uz pulcēšanos un tirdzniecību.

Vienlaikus noteikts, ka 1.-6. klašu skolēniem par vienu nedēļu tiks pagarināts brīvlaiks.

Saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu no 6.novembra līdz 11.janvārim valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija.

Ārkārtējās situācijas laikā noteikts pienākums nēsāt sejas maskas visās iekštelpās, tostarp sabiedriskajā transportā, izņemot mājās.

Neskatoties uz pandēmijas izraisītajiem tirdzniecības un pulcēšanās liegumiem, SIA Vervo turpina nodrošināt visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus. Ievērojot visus drošības pasākumus, nodrošinām attālinātas bezmaksas konsultācijas un attālinātu iespēju vienoties un noformēt dokumentus, lai veiktu kravu piegādi ātri, droši un izdevīgi.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv