Vervo jaunumi

SIEVIEŠU DIENAS RALLIJS 2017

Sestdien, 4. martā noritēja pasākums, kurš ik gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kārākās, radošākās un drosmīgākās sievietes, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacenšas auto orientēšanās sacensību cienīgā garā.

 Tradicionāli piedalījās arī Vervo meitenes, kuras aizvadīja piedzīvojumiem bagātu dienu Sieviešu rallijā 2017. Vervo.lv komanda, četru dalībnieču sastāvā startēja no Jēkabpils līdzās pārējām 351 ekipāžām. Izbraukātie bezceļi un dubļi Vervo meitenēm nebija šķērslis un viņas noteiktos maršrutos izbrauca godam. Cīņas gars un neatlaidība vienmēr ir ar mums!

SIA Vervo kolektīvs lepojas ar rallija komandas meitenēm, kurām piemīt sievišķā intuīcija, erudīcija, atjautība un labas prasmes vadīt auto. Meitenes nolēmušas piedalīties arī nākamgad un sasniegt vēl augtākus rezultātus.

Avots: https://sacensibas.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv