Vervo jaunumi

Noslēgusies Latvijas Drifta 2016.gada sezona

Mūsu drifta pilots Ēriks Ulass ieguvis titulu Latvijas autosporta meistars. Tā Ēriks par sevi:

“Kā es nonācu līdz Autosporta meistaram!!!

Jau no bērnības tēvs mani radināja pie tehnikas, ņēma līdzi uz savu darbu, tolaik visiem zināmo “RAF” mašīnbūves rūpnīcu, mācīja man ar tehniku saistītiem pamatiem, ka apieties ar dažādiem instrumentiem, ka tos pielietot lietā, lai patstāvīgi spētu saremontēt dažnedažādu tehniku, piebilstot: “tev dēls, tas dzīvē noderēs un lai kas arī notiktu, spēsi sev nopelnīt uz maizīti”. Tēvu kā jau vīrieti aizrāva dažādu veidu motosporta sacensības uz kurām no mazotnes arī mani ņēma līdzi, tādejādi radot mīlestību un aizrautību pret motosportu un tehniku kopumā! Gadiem ejot mana aizrautība tikai pieauga un vienmēr bija sapnis piedalīties kādā no motosporta veida sacensībām. 

Pateicoties draugam, kurš bija kā traks uz braukšanu ar savu “BMW”, jaunības gados iepazinos ar pirmajām automašīnas kontrolējamām sānslīdēm, tikai tolaik mēs vēl nezinājām, ka to sauc par “Driftu”, līdz brīdim kad 2007.gadā pirmo reizi apmeklēju Latvijā notiekošo otro "Sabi Drift shovu". Tajā dienā sēžot tribīnēs un vērojot sacensības sapratu, ka tas ir tieši tas ar ko vēlos nodarboties. Un jau nākamajā sezonā mans vārds bija dalībnieku vidū. Tā laika mērķis bija tikai un vienīgi piedalīšanās. Kad sāku saprast, ka man tā lieta padodas par sapni un mērķi tika nostādīts kādreiz būt par Latvijas labāko braucēju driftā, lai ko tas prasītu no manis.
Tā gadiem ejot, ar lieliem pūliņiem, pakāpeniski uzlabojot tehniku un savas braukšanas prasmes, pārejot no zemākas klases uz augstākām. 2014.gadā kļuvu par Latvijas Drifta Čempionu, sezonas kopvērtējumā PRO klasē izcīnot 1.vietu. Biju sasniedzis savus bērnības sapņus un uzstādīto mērķi.
Startējot čempionātā un uzrādot tik labu rezultātu parādījās iespēja un tika nosprausts nākamais mērķis – kļūt par Latvijas autosporta meistaru. Ko trīs gadu laikā arī izdevies panākt un šogad esmu ieguvis autosporta meistara titulu!
Pēdējos gados ir bijis daudz nozīmīgu brīžu manā dzīvē, lielākoties pozitīvo, bet ne vienmēr. Šis iegūtais tituls viennozīmīgi dod gandarījumu par paveikto un atskatoties atpakaļ, tas ir kā apliecinājums tam, ka viss ko biju upurējis, lai to sasniegtu – laiku, spēku un enerģiju, bija tā vērts, ka nepaliku ar tukšām rokām, bet gan iemantoju cieņu pats pret sevi un arī no cilvēkiem, kuriem neesmu vienaldzīgs. Manuprāt šis tituls parāda arī sava veida cilvēku nostāju, atbildību, stabilitāti, kas turpmākās sportista gaitās varētu palīdzēt ar atbalstu un palīdzību tajā ko daru.
Gribētos pateikt lielu paldies visiem tiem cilvēkiem, kas daudzu gadu garumā palīdzēja man savu sapņu un mērķu īstenošanā! To cilvēku ir daudz un nav nepieciešams viņus nosaukt, jo katrs no viņiem labi zina, cik daudz atbalsta ir sniedzis man dzīvē un sirdslietā. Viens es to nebūtu paveicis. Paldies Jums!”

http://vervo.lv/lv/kompanija/sponsoresana

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv