Vervo jaunumi

Šosezon Vervo atkal priecēs interesentus piedaloties Entuziastu Basketbola līgā.

Mūsu sponsorētajai basketbola komandai "Vervo.lv" jaunā EBL sezona sāksies pozitīvi, jo komandai ir skaidri mērķi. Mums ir spēcīgi spēlētāji, kas cīnīsies par komandas labo slavu. Vervo.lv puiši šogad spēlēs OlyBet basketbola līgas 3.līgā. Komandas mērķis šajā sezonā ir pārbaudīt pašu spēkus, iegūt medaļas un kvalificēties spēlēšanai Izaicinājuma kausā, kas ir otra spēcīgākā līga. 

 Komandas spēlētāji treniņus aizsāka septembra sākumā, trenējoties divas reizes nedēļā, uzlabojot katra spēlētāja individuālās prasmes un ceļot komandas saliedētību. Komandas "Vervo.lv" pieteikumā šosezon ir 13 spēlētāji, kuri ir noskaņoti ar pilnu atdevi cīnīties par uzvaru sezonā. 

22.septembrī bija līgas kopējā komandu sapulce, kurā tika izlozēta vietu sadale pa grupām. „Vervo.lv” komanda spēlēs 3.līgas A grupā, kurā būs jātiekas ar tādiem pretiniekiem, kā „Metēji” un „Veselības grupa”, ar kuriem ir spēlēts trīs sezonas atpakaļ un tika izcīnītas uzvaras. Uz to gan šogad paļauties nevar, jo visu komandu sastāvi ir nedaudz pamainījušies, kas liecina par to, ka spēles būs ļoti skatāmas un interesantas.

3. līgā, kurā startēs "Vervo.lv" spēles notiks 3 zālēs (Meža skola, Pļavnieku pamatskola un Elektrum Olimpiskais centrs) piedalīsies 21 komanda, kas sadalītas 3 grupās.

„Vervo.lv” komandas pirmā sezonas spēle paredzēta 8.oktobrī 17:30 Meža skolas zālē pret komandu „Plēsoņas”.

Gaidām līdzjutējus un visus basketbola cienītājus!

Sekot līdzi komandas gaitām un sezonas jaunumiem var mājaslapā www.basket-cup.lv, kā arī sekojot Twitter: @vervo_basket, @Vervo_SIA Instagram: vervo_basketball

#Vervo #EBL #KravuPārvadājumi #Basketbols

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv