Vervo jaunumi

Sieviešu dienas rallijs 2016 – komandas “Vervo Pin Up Ladies” dalība 5.martā

Pagājušās nedēļas nogalē jau astoto reizi norisinājās Sieviešu dienas rallijs – auto orientēšanās sacensības, pilns piedzīvojumu un dažādu pasākumu. Šīs sacensības ir lielākās ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā. Šogad piedalījās vairāk kā 2500 dalībnieču veidojot 720 ekipāžas. Pirmo reizi sieviešu dienas rallijs notika Zemgalē un Vidzemē. Starts tika dots Valmierā un Dobelē, finišs visām dāmām bija Rīgā – modes un izklaides centrā Rīga Plaza.

 Gaidot savu startu, dalībniecēm bija iespēja pavadīt laiku lietderīgi. Varēja apmeklēt dažādas izstādes, tirdziņus, klausīties muzikālus priekšnesumus, kā arī veltīt kādu brīdi leģendu pētīšanai. Pirmo reizi dalībniecēm būs pašām jāplāno savs ceļš, taktiski jāizdomā, kuru no piedāvātajiem punktiem apmeklēt būtu labāk jeb izdevīgāk, lai uzrādītu labāku rezultātu.

Mūsu kravu pārvadājumu uzņēmumu Vervo SIA, jau trešo gadu pēc kārtas pārstāvēja četras brīnišķīgas meitenes, šogad braucot ar uzņēmuma auto Renault Clio. Vervo meiteņu komanda “Vervo Pin Up Ladies” startēja Dobelē, kā 135-tās.

Maršrutā līdz Rīgai dalībnieces gaidīja vairāki kontrolpunkti, kuros bija jāveic atraktīvi, neparasti uzdevumi. Aizraujošajā braucienā pa Rīgu bija dažādi interesanti pārbaudījumi un pirmo reizi pasākuma rīkotāji varēja sekot līdzi katras ekipāžas braukšanas ātrumam un atrašanās vietai, izmantojot GPS vadības sistēmu.

“Vervo Pin Up Ladies” komanda godam startēja un veica visu maršrutu līdz finišam. Pasākums bija pilns iespaidu, jautru atrakciju un neaizmirstamu sajūtu kopums. Mūsu uzņēmuma meitenes ir nolēmušas arī nākamgad piedalīties un startēt rallijā, uzrādot vēl labākus rezultātus.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv