Vervo jaunumi

Informācija par tehnisku kļūdu SIA Vervo mājaslapā

Vēlamies Jūs informēt, ka pagājušā gada nogalē SIA Vervo interneta vietne www.vervo.lv tika pārvietota uz citu serveri. Migrācijas rezultātā pārstāja darboties mājas lapā esošā cenas pieprasījuma forma. Tas attiecas uz cenu pieprasījumiem, kuri tika nosūtīti laika posmā no 17.12.2015 līdz 11.01.2016. Ja šajā laikā aizpildījāt cenu pieprasījuma formu mūsu mājas lapā, tad lūdzu veiciet to atkārtoti, ja ir vēl vajadzība pēc kravu pakalpojuma izmaksu noteikšanas.

Šobrīd visas kļūdas ir novērstas un cenu pieprasījuma forma darbojas nevainojami. To apskatīt var šeit - http://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/kravu-parvadajumu-cenas Iespēju robežās jau vakar sazinājāmies ar visiem pieprasījumu veicējiem. Pastāvīgajiem klientiem iesakām cenu noskaidrošanai vienmēr sazināties ar savu personīgo klientu menedžeri no SIA Vervo. Menedžeru kontakti šeit - http://vervo.lv/lv/logistika/kontakti

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

SIA Vervo ir kravu pārvadājumu uzņēmums, kas sniedz pilna servisa kravu transporta un loģistikas pakalpojumus. Mēs piedāvājam pilna spektra loģistikas servisu, kas ietver dažādu transporta veidu un infrastruktūru izmantošanu, nodrošinot mūsu klientiem labākās cenas par kravas transporta pakalpojumiem. Spied šeit, lai uzzinātu par pakalpojumu veidiem!

SIA Vervo sniegtie transporta pakalpojumi ir droši, jo visas ar transporta pakalpojumiem saistītās darbības veic atbildīgi, pieredzējuši un sertificēti profesionāļi ar lielu pieredzi. Mūsu transporta pakalpojumi ir izdevīgi, jo vienmēr izvēlamies piemērotāko transporta veidu, maršrutu un piegādes laiku jūsu kravai. Vienmēr sniedzam bezmaksas konsultāciju par jebkura veida transporta pakalpojumiem. Spied šeit, lai uzzinātu par valstīm, uz kurām sniedzam pakalpojumus!

SIA Vervo kravu transporta pakalpojumi ir vienkārši un ērti, jo sniedzam visa veida transporta pakalpojumus uz un no jebkuras pasaules valsts. Par jebkuru jautājumu saistībā ar kravu transporta pakalpojumiem jūs konsultēs jūsu personīgais transporta menedžeris, kurš arī sniegs informāciju kravu pārvadājuma laikā par transporta un kravas atrašanās vietu un kravas stāvokli. Spied šeit, lai saņemtu cenu piedāvājumu!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv