Vervo jaunumi

Ziemeļu Drifta Čempionāta trešais un noslēdzošais posms


Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgā, Biķernieku Sporta kompleksā norisinājās Ziemeļu Drifta Čempionāta trešais un noslēdzošais posms, kā arī Latvijas PRO Drifta čempionāta 7.posms.

Uz starta stājās 35 sportisti, kas cīnījās par godalgotām vietām. Sacensībās piedalījās ne tikai PRO klases braucēji, bet arī PRO Amatieru klases braucēji, kuri, pārsteidzošā kārtā uzrādīja vienus no labākajiem rezultātiem kvalifikāciju braucienos, pārspējot PRO klases drifteru rezultātus.

SIA Vervo atbalstītais sportists Ēriks Ulass savā labākajā kvalifikācijas brauciena uzrādīja 4.labako rezultātu no visiem 35 dalībniekiem. Līdz ar to viņam tika garantēta vieta TOP32 tandēmu braucienos.

Parādot savas skaistās sānslīdes spējas, Ēriks Ulass veiksmīgi aizcīnījās līdz pusfinālam.
Latviešu braucēji pierādīja to, ka savā mājas trasē spēj uzveikt dalībniekus no citam valstīm.
TOP4 braucēji bija Latvijas pārstāvji: Ēriks Ulass, Ingus Jēkabsons, Raivis Graudiņš un Kristaps Blušs.
Pusfināla Ērikam bija jāstājas pretim Raivim Graudiņam, kuru ar skaistiem tandēmu braucieniem viņš uzvarēja, līdz ar to garantēja sev vietu fināla braucienos.
Fināla brauciens bija visskaistakais šajā sezonā, kas bijis starp Ēriku Ulasu un Ingu Jēkabsonu, kā to atzina paši braucēji un arī skatītāji. Abi braucēji parādīja skaistas sānslīdes un ļoti tuvus tandēmus, tomēr pārliecinošāks bija Ērika konkurents Ingus.
Pats braucējs Ēriks Ulass diži neskumst par iegūto 2.vietu sacensībās, jo tehnika izturēja godam, sacensības bija spraigas un aizraujošas.
SIA Vervo lepojas ar Ērika Ulasa uzrādītajiem rezultātiem un vēlreiz apsveic ar iegūto godalgoto 2.vietu sacensībās.
Liels paldies visiem skatītājiem un atbalstītajiem, kuri sekoja līdzi sacensībām un atbalstīja sportistus!

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Avots: http://vervo.lv/lv/kompanija/sponsoresana

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv