Vervo jaunumi

SIA Vervo piedalās Lattelecom Rīgas maratonā

2015. gada 17. maijā norisinājās Rīgas maratons - pilsēta pārvērtās jau 25. reizi, sapošoties un sagaidot pilsētas ielās skrējējus, kas radīja neaizmirstamu sportisku gaisotni. Startēja arī SIA Vervo ātrākie skrējēji, kurus atbalstīja līdzjutēji - visus vienoja liela kopības sajūta un gandarījums par šiem svētkiem.

 Šogad 17. maija rīts bija vēss un lietains, bet tas neatturēja gandrīz 26 000 skrējēju no 69 pasaules valstīm piedalīties lielajos skriešanas svētkos Lattelecom Rīgas maratonā.

SIA Vervo ir lepni par savu komandu, kas, neskatoties uz laika apstākļiem, startēja 5km un 10km distancēs. Prieks par kolēģu sportisko garu, uzņēmību, trenējoties vairāku nedēļu garumā un dalību maratonā. Paldies arī organizatoriem par perfekti organizētajām sacensībām, kā arī iespēju sekot līdzi savējiem visas dienas garumā gan klātienē, gan pie televizora ekrāniem.

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv