Jaunumi

Kravu pārvadājumi uz izstādēm. Lauku dienas Viļānos.

Pagājušajā nedēļā SIA Vervo transporta menedžere Santa Ornicāne apmeklēja Lauku dienas Viļānos. Tā ir ikgadēja izstāde, kas pulcē Latgales, kā arī Vidzemes un Zemgales reģionu lauksaimniekus. Tajā vienkopus piedāvā iespēju iegūt dažādu informāciju, kas palīdz sagatavoties jau nākamā gada ražai.

Mūsu klienti ir regulāri šādu un līdzīgu izstāžu apmeklētāji, ne tikai Latvijā, bet arī pārējās Eiropas valstīs kā arī ārpus tās. Līdz ar to, SIA Vervo transporta menedžeri ir guvuši plašu pieredzi visdažādāko kravu piegādē uz vietējām un starptautiskām izstādēm, kā arī gadatirgiem un festivāliem.

Uz un no šāda veida pasākumiem esam piegādājuši visdažādākā izmēra, svara un temperatūras kravas un stendus. Katram kravas veidam piemeklējam attiecīgu transportu – autotransportu, jūras transportu, aviotransportu, kā arī dzelzceļa transportu. Piemēram, uz Viļāniem tika nogādāts lielgabarīta traktors, izmantojot negabrīta autotransporta kravas platformu.

Sniedzot transporta pakalpojumus kravām, kuras jāved uz izstādēm, viens no svarīgākajiem faktoriem ir kravas piegādes un paņemšanas precizitāte, jo bieži vien kravas izkraušanai un iekraušanai ir precīzi noteikts laiks.

Tāpat mūsu komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri palīdzēs prasmīgi un operatīvi atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu piegādi uz izstādēm uz vai no Eiropas Savienības, kā arī trešās pasaules valstīm. Mēs noformēsim pilnu dokumentu paketi kravu transportēšanai ārpus Latvijas, ja ir tāda vajadzība.

Sazinieties ar mūsu loģistikas speciālistiem tagad un mēs sagatavosim piedāvājumu kravu pārvadājumam uz izstādi speciāli Jums! Atsūtiet Jūsu kravas iekraušanas vietu, nepieciešamo paņemšanas laiku, kravas izmērus, svaru, izkraušanas vietu. Jaunajiem klientiem tiks piedāvātas iepazīšanās cenas, pastāvīgiem klientiem - atlaides.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv