Jaunumi

SIA Vervo loģistikas speciālisti viesojas Liepājā

Otrdien SIA Vervo pārstāvji viesojās Liepājā, lai tiktos ar dažiem no saviem klientiem un sadarbības partneriem, lai iepazītu uzņēmumu darbību un viņu nosūtīto kravu specifiku, lai nodrošinātu pēc iespējas kvalitatīvākus kravu pārvadājumus.

 Liepāja ir nozīmīga rūpniecības un ostas pilsēta ar trešo lielāko ostu Latvijā pēc pārkrauto kravu apjoma. Pateicoties tieši vietējo kravu palielinājumam Liepājas osta ir vienīgā starp 3 lielākajām ostām Latvijā, kas ir spējusi palielināt savu kravu apjomu pēc 2016. gada pārkrauto kravu rādītājiem. Liepājas ostā kravu pārkrauto kravu apjoms palielinās, kā vēsta „Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvalde” - 2017. janvārī pārkrauto kravu apjoms salīdzinot pret iepriekšējā gada janvāra rādītājiem ir audzis par 22.8%.

Liepāja nemitīgi turpina attīstīt savu uzņēmējdarbības vidi un jau šogad tiks uzsākti pirmie priekšdarbi jauna loģistikas centra izveidē kā arī jaunas Kokvilnas šķiedras auduma izstrādājumu ražošanas rūpnīcas celtniecībā.

Avots: http://liepaja-sez.lv/

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv