Jaunumi

18.martā no Ķīnas uz Latviju izbrauks otrs kravas vilciens

18.martā no Ķīnas uz Latviju dosies otrs kravas vilciens, kas šoreiz galamērķi sasniegs 10, nevis 12 dienās kā pirmais vilciens, intervijā LTV raidījumam „Rīta Panorāma” pauda satiksmes ministrs Uldis Augulis (Zaļo un zemnieku savienība).

 Viņš paskaidroja, ka, ierodoties ostā, vilcienā esošās elektronikas preces pārkraus uz kuģa, kas dosies uz Hamburgu.

Pēcāk no Ķīnas uz Latviju brauks vēl viens – jau trešais – sastāvs. Tomēr tā atiešanas datums vēl nav zināms.

Augulis apstiprināja arī iepriekš izskanējušo informāciju, ka šogad Latvijā ieradīsies pirmais kravas vilciens no Indijas. Tāpat norit darbs, lai Latvijā ierastos tranzīta kravas no Azerbaidžānas.

Ziņots, ka 2016.gada novembrī Rīgā svinīgi sagaidīts Latvijas un Ķīnas organizētais testa vilciens. Turklāt Rīgā notiekošajā samitā "16+1" Ķīnas pārstāvji pauda, ka ir ieinteresēta sadarboties ar Latviju, radot loģistikas centrus ostās, līdzdarbojoties "Rail Baltica" celtniecībā, kā arī sadarbojoties tūrismā.

Avots: http://www.lsm.lv/

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv